Cal fiar-se de les ofertes d’Amazon?

En aquests últims anys la botiga online Amazon està apostant per Catalunya amb tres magatzems i 500 operaris que ja estàn treballant per a la entitat.

Però què s'amaga rere d'Amazon? Els majors magatzems del món són un negoci rodó. La seva seu social està situat a Luxemburg amb el que pràcticament tot són beneficis i per aquesta raó no competeixen d'igual a igual amb el petit comerç. I és que a Catalunya, on el petit comerç és una peça molt important de l'economia del nostre país, les botigues de tota la vida està asfixiant-i fins a fer-les tancar.

I és que no tot s'hi val, és cert que les ofertas de Amazon competeixen amb les de les botigues físiques i surten guanyant però és que parteixen d'una situació de clar desavantatge davant el gegant.

Aquesta és una guerra de David contra Goliat però al pobre David no se li ha deixat ni una miserable pedra, està nu mentre 1 armat i gegantí Goliath li trepitja una i altra vegada.

Penso que això a la llarga pot significar una petita revolució perquè el futur és més que incert per a aquest tipus de pimes que es veuen obligades a baixar els preus fins a haver de tancar o no poder pagar els infinits impostos que la burocràcia els exigeix.

Esperem que a la llarga es pugui aturar aquesta carnisseria i que Amazon pagui impostos allà on estigui ja que actualment s'ho està portant tot cru.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *